Nastavkom istraživanja stranice, Vi prihvatate upotrebu kolačića. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i/ ili ne želite da imate kolačiće kada koristite stranicu, posetite deo O kolačićima.

Slažem se
ESPE 2023

ESPE 2023

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Institut ekonomskih nauka (IEN) bio domaćin 36. godišnje konferencije European Society for Population Economics (ESPE). Konferencija je održana od 15. do 17. juna 2023. godine u Beogradu, Srbija.

Cilj konferencije je omogućavanje razmene istraživačkih ideja i rezultata iz različitih oblasti, uključujući ekonomiju domaćinstva, ekonomiju rada, ekonomiju javnog sektora, demografiju i ekonomiju zdravstva.

Institut ekonomskih nauka je ugostio preko 260 učesnika iz 36 zemalja.

Emilia Del Bono (Univerzitet u Essexu) je bila predsedavajuća programa, a Lara Lebedinski (Institut ekonomskih nauka, Srbija i Univerzitet u Beču, Austrija) je koordinirala lokalni organizacioni tim. Gostujući predavači su bili Stefania Albanesi (Univerzitet u Pittsburghu) i Martha J. Bailey (UCLA). Uvodnu reč je održala Libertad González (Univerzitet Pompeu Fabra).

Za više informacija posetite veb stranicu konferencije: espebelgrade2023.com