Nastavkom istraživanja stranice, Vi prihvatate upotrebu kolačića. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i/ ili ne želite da imate kolačiće kada koristite stranicu, posetite deo O kolačićima.

Slažem se
Dr Danijela Stojanović održala predavanje po pozivu na Međunarodnoj naučnoj konferenciji o digitalnoj ekonomiji - DIEC 2023

Dr Danijela Stojanović održala predavanje po pozivu na Međunarodnoj naučnoj konferenciji o digitalnoj ekonomiji - DIEC 2023

Dr Danijela Stojanović, naučna saradnica Instituta ekonomskih nauka u Beogradu, na Šestoj međunarodnoj naučnoj konferenciji o digitalnoj ekonomiji - DIEC 2023, održala je 25.08.2023. godine, predavanje po pozivu na temu  CROWD-BASED OPEN INNOVATION: MODELS, CHALLENGES, AND TRENDS.

Organizator ove međunarodne konferencije bila je Visoka škola za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunikacije „Internacionalna poslovno – informaciona akademija“ Tuzla. Svoje radove  na konferenciji izložili su autori iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

DIEC je prva konferencija o digitalnoj ekonomiji koja je održana u Bosni i Hercegovini, i jedna od prvih u region koja se bavi prvenstveno pitanjima digitalne ekonomije, informacionih tehnologija i generalno uticajem digitalnih promena ne samo na ekonomske, nego i šire društvene procese.