Nastavkom istraživanja stranice prihvatate upotrebu kolačića. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i/ ili ne želite da imate kolačiće kada koristite stranicu, posetite deo O kolačićima.

Slažem se
Skup regionalnih instituta „20 godina od proširenja Evropske unije - iskustva i izazovi“

Skup regionalnih instituta „20 godina od proširenja Evropske unije - iskustva i izazovi“

Predstavnici Instituta ekonomskih nauka učestvovali su na Skupu regionalnih instituta „20 godina od proširenja Evropske unije - iskustva i izazovi“, koji je održan u periodu 6-7. jun 2024. godine u Zagrebu, u organizaciji Ekonomskog instituta Zagreb.

Dr Jovan Zubović, direktor Instituta, učestvovao je u panel sesiji: „Reformski izazovi na putu ka Evropskoj uniji“.

Dr Isidora Beraha, rukovodilac Sektora za osnovna istraživanja, predstavila je tekuće istraživačke teme Instituta na radnom sastanku predstavnika instituta iz regiona.

Skupu su prisustvovali predstavnici sledećih instituta: Institut za studije rada Centralne Evrope, Bratislava, Slovačka; Institut za ekonomska istraživanja, Ljubljana, Slovenija; Riinvest institut, Priština, Kosovo*; Bečki institut za međunarodne ekonomske studije, Beč, Austrija; Institut za svetsku ekonomiju, Centar za ekonomska i regionalna istraživanja, Budimpešta, Mađarska; Institut ekonomskih nauka, Beograd, Srbija, i Ekonomski institut, Zagreb, Hrvatska.