Otvorena nova školska godina na master studijama BBA

U petak, 20.11.2009. godine svečano je otvorena nova akademska godina na dva akreditovana studijska master programa BBA, i to na:

  • Diplomskom master programu Finansijsko bankarski i opšti menadžment, koji zajedno realizuju BBA i Fakultet za menadžment (SAA) Univerzitet u Torinu i
  • Diplomskom master programu Investiciono bankarstvo.

nov20_master1

nov20_master2 nov20_master3

Povodom početka akademske godine studentima I i II godine oba master programa su se obratili dekan BBA prof. dr Gordana Vukelić i direktor IEN prof. dr Dejan Eric, rukovodilac master studija.

nov20_master4 nov20_master5

 Studentima i nastavnicima BBA se obratio i gospodin Paolo Toschi, prvi sekretar Ambasade Republike Italije u Srbiji, koji je podržao zajedničku saradnju BBA i SAA u sferi obrazovanja i promociji najviših akademskih standarda. Takodje, gospodin Toschi je istakao veliki značaj predstojeće liberalizacije viza za studente i nastavnike BBA u smislu proširivanja mogućnosti za slobodno putovanje i dalje usavršavanje.

nov20_master6 nov20_master7

Uvodno predavanje su odžali uvaženi i dragi prijatelji, dugogodišnji saradnici BBA i IEN - profesor Giuseppe Dutto, rukovodilac studijskog master programa Finansijsko bankarski i opšti menadžemnt i gospodin John Hennessy, direktor Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) zadužen za oblast obrazovanja.

nov20_master8 nov20_master9
nov20_master10 nov20_master12

nov20_master11