Održana međunarodna naučna konferencija "Post Crisis Recovery"

Dana, 5. marta 2013. godine, u zgradi Narodne banke Srbije, otvorena je međunarodna naučna konferencija pod nazivom: "Post Crisis Recovery" u organizaciji Beogradske bankarske akademije i Instituta ekonomskih nauka. Konferenciju su otvorili viceguverner Narodne banke Srbije Veselin Pješčić, pomoćnik direktora IEN dr Ivan Stošić i dekan BBA prof. dr Hasan Hanić.

[6. mart]

Otvaranju su prisustvovali i viceguverneri Diana Dragutinović i Ana Gligorijević, direktor Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama Đorđe Jevtić, predsednik Komisije za hartije od vrednosti RS Zoran Ćirović, glavni ekonomista Centralne banke Crne Gore Nikola Fabris, pomoćnik ministra za finansije i privredu Republike Srbije Renata Pindžo, kao i istaknuti profesor ekonomije Ljubomir Madžar.

Na konferenciji su učestvovali i eminentni naučni radnici iz Francuske, Portugalije, Turske, Rumunije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije kao i predstavnici banaka, osiguravajućih društava, Narodne banke Srbije i Komisije za hartije od vrednosti Srbije.

mart5_konf1 mart5_konf2
mart5_konf3 mart5_konf4
mart5_konf5 mart5_konf6
mart5_konf7 mart5_konf8
mart5_konf9 mart5_konf10
mart5_konf11 mart5_konf12