Nastavkom istraživanja stranice prihvatate upotrebu kolačića. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i/ ili ne želite da imate kolačiće kada koristite stranicu, posetite deo O kolačićima.

Slažem se
Izazovi ekonomskih nauka u 21. veku

Izazovi ekonomskih nauka u 21. veku

4. decembra, povodom 50. godišnjice IEN, naučnu konferenciju otvorili su prof. dr Dejan Erić, direktor IEN, prof. dr Valter Cantino, dekan Fakulteta za menadžment Univerziteta u Torinu (SAA), profesor Stefan dr Ngomai, dekan Fakulteta za pravo, političke nauke, ekonomiju i menadžment Univerziteta u Nici – Sofija Antipolis i prof. dr Hasan Hanić, dekan BBA.

Naučnu konferenciju organizovali su IEN i Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije u saradnji sa Univerzitetom Nice - Sofija Antipolis, Scuola di Amministrazione Aziendale (SAA) Universita degli studi di Torino i Beogradskom bankarskom akademijom.

Press release

5ti Decembar

Drugog dana konferencija je nastavljena izlaganjima po rasporedu. Na kraju je održan završni plenarni sastanak (prof. dr Jean-Paul Guichard, prof. dr Saša Popović, prof. dr Antal Szabo i prof. dr Dragan Milinković i mr Jovan Zubović) dali su kratke prikaze radova i zaključci. Na kraju, profesor Erić, direktor IEN se zahvalio učesnicima na učešću i pozvao ih da ponovo posete IEN i Beograd.