Nastavkom istraživanja stranice prihvatate upotrebu kolačića. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i/ ili ne želite da imate kolačiće kada koristite stranicu, posetite deo O kolačićima.

Slažem se
Ekonomske promene u vreme krize: izazovi i mogućnosti

Međunarodna konferencija u Koimbri, Portugal (I)

Međunarodna naučna konferencija pod nazivom “Economic Changes in a Time of Crisis: Challenges and Opportunities“ je deo istraživačkih aktivnosti na projektu IEN, koji finansira Ministarstvo prosvete i nauke. Značajan broj radova biće predstavljen kao rezultat opsežnog istraživanja IEN i drugih partnerskih institucija. Istraživanja se izvode u okviru realizacije integralnih i interdisciplinarnih (br. 47009 Evropske integracije i društveno-ekonomske promene u privredi Srbije na putu ka EU) i fundamentalnih istraživačkih projekata (br. 179015 Izazovi i perspektive strukturnih promena u Srbiji: Strateški pravci ekonomskog razvoja i usklađivanje sa zahtevom EU).

Prvog dana konferencije, koju je organizovao Ekonomski fakultet u Koimbri, Portugal (u saradnji sa Institutom ekonomskih nauka Beogradske bankarske akademije, CEMAFI International, Univerzitetom u Nici – Sofija Antipolis i GEMF), predstavljeno je trideset radova u šest paralelnih sednice. Učesnici konferencije bili su iz raznih zemalja – Portugalije, Srbije, Luksemburga, Italije, Francuske, Tunisa, Rusije, Belorusije itd.

Na kraju prvog dana naučne konferencije, rukovodstvo Ekonomskog fakulteta Koimbra (glavni organizatori događaja) priredilo je lepu večeru. Predstavnici srpske delegacije bili su Dejan Erić, Srđan Redžepagić, Hasan Hanić i Boban Stojanović.

International scientific conference in Coimbra (I)